Tänk om, tänk rätt

Känns bra när jag får tillbaka bilen från bilverstad MalmöJag har haft bil sedan jag var arton, det vill säga sedan jag fick lov att börja köra själv. Jag har ju då självklart också haft körkort sedan jag var arton, annars hade köra själv biten kanske utgjort ett litet problem. Jag älskar min bil, trots att jag inte har haft samma sedan jag köpte min första, men jag älskar alla mina bilar för det som de ger mig. För det är de som det går ut på. Din bil ger dig någonting, något som vi alla längtar efter och något som vi alla definierar olika. Den ger dig frihet, frihet att åka vart du vill, när du vill, frihet att göra dina egna val och bestämma dina egna destinationer.

Ett ord med djup mening

Den som resonerar som jag saknar också denna frihet oerhört mycket när bilen råkar befinna sig på en bilverkstad i Malmö. Plötsligt kan du inte göra så mycket, du kan bara stå där, helt strandad, helt vilsen.

Jag vet om att mina ovanstående ord får mig att låta helt tappad och oerhört beroende, men så är det ju faktiskt också. Så är ni alla vi bilägare måste lämna in bilen på en bilverkstad i Malmö, kanske på en service eller byte av en lampa, då känner vi likadant. Vår bil är vår livlina till den riktiga världen, och med den på en bilverkstad i Malmö så faller vardagen fullständigt samman.

Ett beroende

Det är egentligen ganska så skrämmande hur beroende vi bilägare är av något som förstör miljön så mycket som våra bilar gör. Och ändå står vi där, men näven i vädret, och hytter med fingrarna åt alla dessa rökare som förpestar vår miljö och deras medmänniskor. Vi borde kanske tänka om lite innan vi kastar den där stenen.

Även om det är jobbigt, är det nödvändigt att lämna in bilen på verkstad, läs med här: bilverkstadmalmö.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *