Sugen på glammiga solglasögon? Här är tre märken som håller måttet!

Prada: ett av världens mest omtalade och välkända varumärken. Grundades av modeskaparen Maria Prada, som idag mer eller mindre har ett helt imperium av klädesplagg och accessoarer i högsta kvalitet och med hög status i modevärlden. Solglasögon från Prada är designade efter precis samma principer som kläderna: det är stilsäkert, det är hippt, det är glamouröst och framför allt har det skyhög kvalitet, och den som vill väljer att köpa solglasögon från Prada får garanterat ett par märkesbågar som är tidlöst chica och håller i en mindre evighet. Solglasögonen har stora former och enkla detaljer som alltid kompletterar färgerna och designen på stiligast möjliga vis.

Dolce & Gabbana: har sedan 80-talet designat kläder, accessoarer och parfym med högklassig pondus och alltid lika kompromisslös standard. Designen hos såväl kläderna som solglasögonen är glamourös och självsäker, och färger och former finns i allt ifrån sofistikerat och nedtonat till skrikigt och vågat. Vissa solglasögon ur D&G's kollektioner är präglade av en sportig touch, men i de flesta fall ser designen ut att vara direktplockad från en lyxig catwalk i Milano.

Som sig bör har solglasögonen från D&G alltid oklanderlig passform, komfort och kvalitet, och den som köper solglasögon från varumärket kan vara säker på att glasögonens livslängd garanterat är oslagbar i förhållande till många andra varumärkens.

Phillip Lim: lite av en uppstickare i förhållande till de andra två, men garanterat ett säkert kort för den som vill maxa glamfaktorn hos sina solglasögon. Phillip Lim designar utöver solglasögon även kläder och skor, och modeskaparen är ursprungligen från Japan. Hans design är sofistikerad och stilren och matchas med lekfulla detaljer och färger som gör att såväl kläder som solglasögon ser högklassiga och trendiga ut. Här finns solglasögon i mörkare, enkla färger men även glasögonbågar i hippa pastellfärger och härliga färgkombinationer. Formerna varierar från solglasögon med klassisk pilot-look till runda, retro-former som ligger helt rätt i tiden för den som vill haka på säsongens senaste trender. Hur som helt är solglasögonens alltid lika oklanderliga kvalitet i kombination med hög pondus och tilltalande design garanterat ett bra val för den som vill köpa ett par snygga solglasögon som håller länge och talar för sig själva.

Via: Loveyewear.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *