Städning av kontor i Stockholm

Att trivas i sin arbetsmiljö bygger mycket på att miljön man vistas i är ren, fräsch och hygienisk. Detta oavsett om det är en mindre lokal eller ett större kontorskomplex. Tyvärr finns det oftast inte tid för den egna personalen att engagera sig i städ verksamhet när övrigt arbete upptar den största delen av tiden.

Vi på DS Facility Management – Experter på Kontorsstädning i Stockholm tror att en bra och regelbunden kontorsstädning i Stockholm bygger på ansvarskänsla, god kommunikation och service. Därför är vi väldigt måna om att ni som kund ska ha en bra relation till oss som utför uppdraget och ser till så att ni får valuta för pengarna.

Tillsammans gör vi upp en gemensam plan där vi först bestämmer hur många dagar i veckan som våra utbildade och yrkeskunniga lokalvårdare kommer till arbetsplatsen. Känner ni att kvällstid passar företaget bättre är det inga problem för oss.

Vidare lägger vi upp en metod som ser till att kontorsstädningen i Stockholm kommer att utföras så att den passar er verksamhet på bästa sätt. Mer praktiskt utför vi kontorsstädningen genom att rengöra golvytor grundligt, noggrant städa toaletter och köksavdelning, samt dörrar, lister och speglar. Vi rengör även kaffemaskiner, dammsuger eventuella mattor och tömmer papperskorgar. Vid önskemål utför vi dessutom fönsterputsning och persiennrengöring. Rengöringsmedel och tillbehör ingår alltid i priset.

Vi lämnar en garanti om det skulle vara så att ni mot förmodan har klagomål eller är missnöjda med vår städning. Då försöker vi att åtgärda detta omedelbart. Vårt företag är också försäkrade mot eventuella skador som kan uppstå under den tiden som våra lokalvårdare städar er arbetsplats.

Välkommen att kontakta oss idag för att få veta mer om professionell och grundlig kontorsstädning i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *