På äventyr med företaget

Kul med konferens i SkåneVi skall snart iväg på en efterlängtad konferens i Skåne, och företaget har lovat ordentliga överraskningar. Vi har dessutom tre medarbetare som skall gå i pension i år, så vi hoppas alla på att det är något väldigt speciellt som händer, för att hedra dem. När man har spenderat större delen av sitt arbetsliv på samma arbetsplats, vilka de alla tre har gjort, då förtjänar man faktiskt något utöver det vanliga. Vi får väl se vad som händer, det är ju lite spännande.

Liten minisemester

Denna gång skall vi som sagt på konferens i Skåne. Det är i sig också en nyhet. Vi har nämligen åkt i väg på konferenser tidigare, men aldrig längre bort än grannstaden, och vi har definitivt aldrig stannat över natten. Denna gång skall det bli en helggrej, så något speciellt måste dem väl ändå ha tänkt sig. Det hoppas vi ju i alla fall.

 

Det är en kvinnlig egenskap

Sen kommer vi till nästa sak, nästa sak som är så typisk för oss kvinnor. Vad har man på sig på en konferens i Skåne? Jag har överhuvudtaget aldrig varit i Skåne, så jag undrar liksom hur vädret är där nere, om det blåser mycket, och om jag behöver en extra tjock jacka? Någon som kan svara på mina frågor? Känner jag dock mina kollegor rätt, så kommer vi alla ha samma problem. Vi kommer alltså allihop komma släppande på en stor resväska, enbart för att sova bort två nätter. Våra manliga kollegor kommer sucka och höja på ögonbrynen, medans vi kommer ha kläder för alla tillfällen, oavsett vad det är som händer. Det gäller att vara förberedd och ha framförhållning. Vem vill ha på sig samma jeans två dagar på rad liksom?

Ska ni på konferens, kika in på den här sidan: konferensskåne.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *