Om det inte vore för sista minuten

En säker transport hade varit bra!Jag skall skicka iväg ett något större paket. Större och större, det är i storlek med en frysbox, så det är kanske rätt så mycket större än vanligt. Helt beroende på vad vanligt innebär förstås. I alla fall, klockan är nu fem på eftermiddagen, och paketet skall vara framme i morgon! Vad är oddsen för att jag faktiskt lyckas med just detta?

Vem ringer jag till?

Det skall förvisso inte så förbannat långt, men själv får jag inte in det i bilen så det är rätt så uteslutet. Frågan är vad jag skall göra? Jag behöver ju självklart ett företag som arbetar med transport i Landskrona, men frågan är om någon ens kör såhär sent, och om de hinner till imorgon. Vem som helst som sysslar med transport i Landskrona kan ju säkerligen göra det, det som är problemet här, det är tidsaspekten.

Lova inte sånt du inte kan hålla

Det är jag och min stora mun som ställer till det som vanligt. Vi har jätte mycket att göra, men kunden lät helt desperat men samtidigt genomtrevlig. De behöver sina saker imorgon, det är dags för tävling, och jag lovade att allting skulle vara färdigt och framme i morgon. Vi blev färdiga idag. Som sagt, vi har alldeles för mycket att göra, och nej, vi kan egentligen inte lova något. Det är bara så att vissa kunder är svårare att neka än andra, tyvärr.

Så nu står jag här med ett jätte problem. Vem skall jag ringa om transport i Landskrona, och är det någon som ens svarar vid den här tiden? Och om de svarar, kan de då ens köra såhär sent? Nu är det lite, kosta vad det kosta vill, som gäller, och jag har bara mig själv att skylla!

Vill du läsa om transport? kolla in den här sidan: transportlandskrona.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *