Nytt år, nytt liv

En trygg och säkert transport i HelsingborgJag flyttade till Malmö för inte så länge sedan. Nu har jag alltså lämnat mitt älskade Helsingborg, vilket jag kan erkänna, gjordes med sorg i hjärtat. Men det är ju så, att trots att Helsingborg är en stor stad, så är Malmö större, och större städer ger större möjligheter. Det är ju liksom bara så. Det är ju alltid så att jag kan söka mig tillbaka till Helsingborg lite senare i livet, sen när jag har blivit allting som det är meningen att jag skall bli.

Var skall företaget egentligen utgå ifrån?

Vi anlitade en firma att sköta all min transport i Helsingborg, eller snarare den som skulle gå från Helsingborg till Malmö. Jag har alltid varit osäker där. När man skall skicka något från Helsingborg till en annan stad, skall man då anordna transport i Helsingborg, eller skall man kontakta ett företag på den platsen ditt dina saker skall transporteras?

I alla fall. Nu skall jag alltså börja jobba här. Jag har hittat ett tillfälligt jobb på ett fik, men frågan är bara vad jag skall göra sen. Jag är inte mer än tjugo, så jag har ju hela livet framför mig, men det innebär också att jag inte har den blekaste aning om vad jag skall göra under resten av livet.

Heja mig liksom!

Jag fixade åtminstone min transport i Helsingborg själv. Det är väl lite vuxen poäng på det i alla fall, tycker ni inte det? Snälla, bara håll med. Jag behöver liksom känna att jag kommer fixa det här. Ny stad, nytt liv liksom.

Aja, detta året skall bli det bästa någonsin, och vi får väl helt enkelt se vad det är som Malmö har att erbjuda! Håll nu tummarna för mig, jag litar på er!

Vill du ha hjälp med transport i Helsingborg? kolla in den här sidan: transporthelsingborg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *