Mat så det räcker

Använd dig av catering så du också kan njuta av festenDet finns egentligen inget smartare sätt att underlätta planeringen av en födelsedagsfest, eller någon annan form av firande, än att använda sig av catering i Lund. Inför varje festlighet så är det mycket som skall stämma, och ingenting får glömmas bort. Man står också inför det ständiga dilemmat. Kommer maten verkligen att räcka till alla gäster? Kommer vi ha stora mängder över, eller kommer flera personer kanske helt bli utan mat. Inget utav alternativen är väl egentligen något att direkt rekommendera. Hyr du in någon så är det problemet löst, kockar och dylikt brukar ju ha koll på hur mat som kan gå åt!

Tiden är viktig

Jag använder mig alltid utan catering i Lund, och det är, helt ärligt, guld värt. Firman frigörs så oerhört mycket tid, tid som jag istället lägger på annat. För ja, det finns alltid något som det måste fixas med. Har borden blivit dekorerade? Finns de bestick och tallrikar så det räcker till alla gäster? Borde vi kanske hyra in underhållning? Kan hon verkligen sitta bredvid honom, eller är det bara att bädda för katastrof? Har jag bjudit in tillräcklig många, och undrar om det fixar sig med parkeringen?

Vem är annars mittpunkt?

Dessutom, inte att förglömma. Det är din fest, det är du som anordnar den. Varför skall du då inte lov att mingla med alla dina gäster, knyta nya kontakter och lära känna nya ansikten? Är det verkligen meningen att du skall vara förvisad till köket, och stå där och slava över grytorna istället? Nä, säger jag. Det tycker jag verkligen inte att det är.

Om jag ordnar en fest, så skall jag banne mig också njuta av den. Så min rekommendation till er. Använd er utav catering i Lund. Varför i hela fridens namn skall du vare den som missar allt det roliga?

Kolla in deras hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *