Mammas fotspår

Det hade varit kul att komma in på advokat i MalmöJag har bestämt mig att jag ska plugga vidare efter skolan, jag känner att i dagens läge är det ett måste eftersom att det kan vara ganska svårt att få jobb annars, eller det är svårt. Nu får du knappt ens jobb på Ica längre om du inte känner någon som jobbar där.

Och hallå, jobba på Ica kan väl vem som helst göra.

Snart kommer du väl få utbilda dig till det också. Dem äldre måste förstå att ungdomar kan lära sig, man kan aldrig allting från början och det är ganska svårt att skaffa sig 5 års erfarenhet på ett ställe om aldrig någon vill anställa dig.

Men men kan inte alltid få som man vill och därför har jag då valt att plugga, och jag vill plugga i Malmö eftersom jag bor här, så mycket vet jag. Men jag har ingen aning om vad jag vill plugga till..

Min mamma jobbar som advokat och hon säger att hon tycker det är jätte kul. Jag har ju själv sett TV program där dom ska lösa brott och så vidare och som advokat har du ganska stor roll, och jag har alltid tyckt att sådant har varit väldigt intressant.

Men vill jag gå i mammas fotspår?

Ja det är faktiskt en väldig stor fördel att min mamma redan är utbildad till det för då kan hon hjälpa mig om jag kör fast när jag pluggar, det är alltid positivt! Och jag tycker att det är intressant så då finns det egentligen ingenting som stoppar mig.

Jag skickar i alla fall iväg en ansökan, jag kan alltid tacka nej sen om jag skulle komma in.

Vill du läsa om advokater eller behöver du en advokat, kika in här: advokatmalmö.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *