Lediga lokaler Örebro – Asplunds Fastigheter

För snart ett år sedan så startade jag upp ett företag, under hela det här året har jag skött företaget hemifrån, det har fungerat jätte bra då jag har haft ett rum över i lägenheten som jag gjorde om till ett kontor där jag kunde ha alla saker som hade med jobbet att göra.

Men under det här året har mitt företag vuxit med en väldig fart, vilket är jätte roligt! Men nu behöver jag anställa personal som kan hjälpa mig att driva företaget då jag har fått så mycket att göra att jag inte klarar av det själv, och för att företaget ska bli mer seriöst så behöver jag hitta en ledig lokal här i Örebro som jag kan ha som kontor, där jag och min med arbetare kan arbeta.

Jag har försökt att hitta lite lediga lokaler själv men det har visat sig vara väldigt svårt att hitta någon som passar, alla jag har kollat på har varit alldeles för stora. Jag vill hitta en lokal som är lagom stor för två personer men som ändå har plats för lite mer om jag skulle behöva anställa fler i framtiden.

Nu tänkte jag ta till hjälp.

Jag googlade just ”lediga lokaler Linköping” och hittade ett företag som kunde hjälpa till att hitta lediga lokaler som passade. Det man skulle göra var att berätta sina önskemål för dem om hur stort man ville att det skulle vara och hur man ville att det skulle se ut och sedan letade dem helt enkelt upp lokaler till en som man sen skulle få komma och kolla på.

Jag tycker detta verkar jätte bra och jag hoppas att dem kan hitta den perfekta lokalen till mig.

Läs mer om Lediga lokaler Örebro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *