Fina doppresenter med gravyr

Att välkomna ett nytt liv till världen är en speciell upplevelse, både för föräldrar och anhöriga. Som anhörig kan man då vilja ge en personlig och unik present. Kanske i samband med dopet, namngivningskalaset eller helt spontant. Det finns idag en massa fina presenter man kan ge. Kläder, leksaker och filtar är alltid uppskattat. Dock finns det gåvor som är lite mer personliga och som slår allt. Det är nämligen graverade doppresenter! Det är alltid uppskattat och även något som både föräldrarna och barnet kan ha som minne för livet.

Men vilka doppresenter kan man då gravera? Det finns allt från fina fotoalbum och gästböcker i tennfinish likväl som ljuslyktor, namnsmycken, sparbössor och plaketter. På dessa produkter kan man sedan välja vilken text och vilka symboler som man önskar att gravera in. Läs mer om detta genom att söka på ordet doppresenter eller dopgåvor på nätet.

Det kan vara både barnets namn, födelsedatum och dopdatum. Även längd, vikt och klockslag för födseln kan vara förslag på text. Man kan också välja att lägga till symboler som hjärtan, nallebjörnar eller liknande som dekor. Vissa företag som säljer doppresenter har också fotogravyr som alternativ, vilket innebär att exempelvis ett foto på barnet kan pryda gåvan. En butik som erbjuder detta och som har ett stort utbud av just doppresenter är t.e.x gravyrbutiken.

Hur väljer man rätt present? Det kan vara svårt. Antingen väljer man att ge flera graverade presenter, exempelvis ett fotoalbum och en ljuslykta. Man kan också välja efter vad man tror att föräldrarna skulle uppskatta. Barnet har ju inte så mycket att själv säga till om, vilket gör att man kanske får rätta sig efter vad föräldrarna skulle önska för sitt barn.

elefant som dopgåva till barnetOm man söker efter tidlösa och användbara presenter så passar både fotoalbum, ljuslykta, tårtspade, termos och smyckeskrin. Användbara produkter som både är funktionella och fina. Det är verkligen något som barnet själv kan förvara, använda och ta med sig när han eller hon sedan flyttar hemifrån en vacker dag. För att se bra exempel på graverade doppresenter, kan du kolla på denna sida.

Välj gärna en butik på nätet som har goda referenser och bra kvalité på sina produkter. Ett bra tips är då att söka sig fram och försöka få referenser till andra som handlat på just denna butik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *