Festlokal i Uppsala

Är du på jakt efter en festlokal i Uppsala /a> finns det relativt många att välja på. Men det är viktigt att man väljer en festlokal som kan erbjuda bra mat, bra service och fin miljö. Precis vid Svandammen i centrala Uppsala ligger Flustret, vilket är en festlokal, restaurang och klubb. Du kan alltså anordna stora bröllopsfester, gå ut och dansa, äta lite god mat eller se en spelning.

Men ska du hitta en festlokal är det viktigt att alla dina gäster har möjlighet att ta sig dit och samtidigt kunna få bra service och känna sig välkomna. Och tack vare Flustrets centrala plats kan alla enkelt ta sig dit, oavsett om de cyklar, går, åker bil eller tar sig dit kommunalt. Att det ligger nära Uppsala Centralstation gör att gäster även från andra städer har möjlighet att smidigt ta sig dit.

Och oavsett om det är en bröllopsfest, en födelsedagsfest eller en studentskiva är du välkommen att boka Flustret. Personalen gör allt för att du ska trivas och serverade god uppskattad mat. Vill du anordna en personalfest finns det även möjlighet att anordna en tillhörande konferens på Flustret.

Ett tips är att boka långt i förväg. Detta är speciellt viktigt om du ska arrangera en studentskiva, eftersom Uppsalas alla studenter tar studenten samma dag och brukar ha studentskivorna runt samma tidpunkt. Det är även bra om du vill garantera just ditt datum för bröllopsfesten eller konferensen.

Är du inte intresserad av att hyra en hel festlokal kan du självfallet bara boka ett bord i restaurangen, se en spelning eller gå på klubb på Flustret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *