Fastighetsförvaltning Helsingborg – HSB

Denna dagen bjuder på positiva överraskningar hela tiden, ni anar inte. Solen skiner för fulla muggar, och bara det är ju en bra sak. Sen har det också visat sig att vi har fått ett sammarbete med en fasighetsförvaltning, och det är nästa positiva sak.

Vi kanske skall ta hela historian från början, lite svårt att hänga med annars.

Jag har bott i min bostadsrätt i Helsingborg i snart fem år. Jag älskar mitt hem, jag älskar att jag faktiskt äger det och med andra ord har större rättigheter. Jag kan renovera som jag vill, måla om jag känner för det, och så vidare. Detta är helt enkelt mitt hem, inte bara min bostad, och som det ser ut nu så kommer det ta ytterligare ett antal år innan jag får för mig att flytta härifrån.

Problemet med det här stället har varit skötslen. Ni vet det här med att kostnaden för värmen plötsligt ökar sjukt mycket, något som tydligen beror på fel i pannan. Lampor slocknar och byts inte ut, sprickor i fasaden behöver åtgärdas, men ingen vet egentligen vad som går på försäkringen eller inte. Självklart har vi ju en bostadsrättförening och en ordförande, det måste man ju ha, men det är liksom ingen som riktigt är engagerad i bygget. Vi vill bo och verka här typ, men inte mycket mer än så.

Nu har vi i alla fall inlett ett sammarbete med en så kallad fastighetsförvaltare. Detta innebär tydligen att de fixar allt sånt smått som tyvärr måste göras. Kontakter med hantverkare, försäkringsärenden och så vidare. Nu är det slut med att tvättmaskinerna inte fungerar.

Eller ja, jag hoppas ju verkligen att det är detta som det betyder. Jag är kanske inte allt för insatt och har dragit lite av mina egna slutsatser, men jag hoppas verkligen att jag har rätt. Hoppas!

Läs mer om Fastighetsförvaltning Helsingborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *