De hetaste konserterna i sommar

Sommaren 2012 har mycket att bjuda på vad gäller konserter. Sommarens festivaler och fristående konserter gästas av stora svenska och internationella artister väl värda att se. Konserterna är spridda över landet, men Göteborg och Stockholm har flera heta artister som spelar på de stora arenorna. Flera svenska artister turnerar runt om i landet under sommaren och bjuder på konserttillfällen även på mindre orter. Här följer ett smakprov på sommarens konsertutbud.

Madonna är på väg tillbaka till toppen och kommer till Ullevi den 4 juli. Men en spektakulär och stjärnsprakande show är hon tillbaka i Sverige efter 18 år. Konserten bjuder på mycket nytt material från senaste skivan, men självklart också en hel del gamla godingar. Helt klart värt att se. Till Madonna hittar du biljetter på http://enjoyevent.se/kultur.php.

Ullevisommaren fortsätter i slutet av juli med Bruce Springsteen, 27 och 28 juli. Bruce besöker Sverige betydligt oftare än Madonna, det här blir hans 17 vistelse i Sverige. Trots det sålde biljetterna slut rekordsnabbt och många lyckligt lottade kan se fram emot en fantastsik konsert mitt i sommarhettan.

Sommarens klassiker är Peace and Love-festivalen som arrangeras i Borlänge varje år. Som vanligt är programmet späckat med många stora och små artister. Den stora höjdpunkten i år är Kent, som gör sin sommarturnépremiär här. Konserten förväntas bli fantastisk och för ett Kent-fan är det ett absolut måste.

Laleh är på turné genom landet under hela sommaren. Hennes senaste skiva ”Sjung” släpptes i januari och konserten bjuder på både nytt och gamalt från den nya och tidigare skivor. Turnén under våren har varit mycket uppskattad och sommarturnén förväntas bli minst lika bra.

Biljettförsäljningen är i full gång och den som vill se de riktigt stora artisterna i sommar har bråttom att skaffa sig en biljett, de går fort åt. Några av konserterna är redan slutsålda och biljetter säljs privat till varierande priser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *