Catering Lund . Tegners Matsal

Jag ser fram emot mer lunch

För inte så länge sedan började några av oss på jobbet med något nytt. Efter att vi alla klagat över kvaliteten och smaken och besväret med våra luncher och i några fall våra icke-luncher beslutade vi oss nämligen för att försöka hitta en lösning på det allestädes närvarande lunchproblemet. För de flesta av oss ser inte fram emot att göra lunch på morgonen eller att kvällen innan göra matlåda efter middagen när man mest bara vill koppla av. Och vi har inte alltid tid att gå på restaurang eftersom vi vill ta vara på lunchtimmen.

Så vi har prövat lite olika saker. Lunchfond med ett roterande schema med lunchköpare. Men det visade sig vara lika besvärligt det. Och nu har vi istället valt att pröva på catering i Lund. Eftersom vi redan hade vår lunchfond så var finansieringen inte något större hinder. Och eftersom vi är några stycken som beställer varje dag så har vi dessutom fått rabatter och paketerbjudanden som gör det extra smidigt.

Det kan ju verka lite lyxigt och det är det också. Varje dag får vi alla god mat levererad till jobbet i lagom tid för lunchen. Vi behöver inte vänta som på en restaurang och får ändå restaurangkvalitet. De tar även hänsyn till våra allergiker som får minst lika god mat de. Sen är vår catering i Lund också väldigt duktiga på att erbjuda varierad mat och hittills har vi i alla fall inte hunnit tröttna på samma gamla mackor som när vi fixade lunchen själva.

Dessutom har vi hört att de på vår catering i Lund ibland gör temamat. Så nu funderar vi på att kanske be om något lite extra kul någon gång. Svartsoppa till Mårten Gås, kanske!

Läs mer om Catering Lund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *