Bland öppna landskap

I en sån här miljö skulle jag gärna ha mitt bröllopJag har alltid, alltid, velat ha mitt bröllop i Skåne. Jag vet inte vad det är med Skåne som lockar så, jag är uppväxt här och det borde på så vis kanske ta lite udden av det. Det är nämligen inte så att det är närheten till familj och vänner som lockar, nej, utan det är landskapet. Det platta landskapet med sina gula vajande rapsfält, traktorerna på väggarna och gödseldoften i luften.

Något drar turisterna hit

Nej, när jag ordnar mitt bröllop i Skåne så jag inte så jätte intresserad utav att en bonde skall ha gödslat sina åkrar just då och där, men det är ovannämnda egenskaper som gör Skåne så speciellt för mig, dem och så många andra.

Jag är ju dessutom inte ensam om att tycka att Skåne är vackert, framförallt inte på sommaren. Hit till Österlen valfärdar det turister varje år, både från Sverige och från andra länder. Kanske är det landskapet som lockar, kanske är det något annat. Oavsett vad det nu än beror på så finns det alltså något som drar här nere, och att anordna ett bröllop i Skåne är inte direkt något unikt eller något ovanligt.

I den vackra naturen

Vi skulle gärna vilja hålla det utomhus och framförallt med en borglig vigselförrättare. Så heter det väl? Det skall åtminstone inte bli någon präst inblandad i det här bröllopet, det är åtminstone en sak som är säker. Jag har en sådan tur att min kära sambo också gärna gifter sig här nere, så det är åtminstone en sak mindre att bråka om. Jag har dessutom också en sådan tur att han är färgblind, så det innebär att jag kan använda vilka färger jag vill!

Vill du läsa mer kan du gå in på bröllopskåne.nu

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *