Ändrat åsikt om bröstförstoring

Få hjälp med din Bröstförstoring i Malmö hos närmsta plastikkirurgJag har en vän som nyligen genomförde en bröstförstoring i Malmö. Om jag ska vara ärlig så har jag alltid varit lite emot plastikoperationer men efter att ha pratat med henne och verkligen tagit in hennes argument för varför hon utförde en bröstförstoring i Malmö så har all kritik runnit av mig. Efter att min vän fött sitt andra barn var det inte mycket kvar i brösten, mer som påsar enligt hennes egna ord och hon trivdes inte alls i med de förändringar som skett. Hon är trettio år, nog mogen att fatta alla beslut på egenhand utan att jag, som hennes vän, i efterhand ska kritisera dem. Det är klart att det måste kännas otroligt jobbigt när man inte kommer överens med sin spegelbild och om det nu finns lösningar på de problemen så varför inte ta dem? Nu när hon gjort sin bröstförstoring i Malmö skäms hon inte längre för sin kropp, hon mår återigen bra som hon är och vem är då jag att döma? I ärlighetens namn så måste jag säga att de verkligen har gjort ett fantastiskt jobb, hennes bröst ser faktiskt rätt naturliga ut och det viktigaste måste ju vara att hon trivs med sig själv. Jag skulle själv inte göra en bröstförstoring, men jag har ju heller inte fått påsar efter amningen, hade jag det så kan jag inte svara lika säkert på att en bröstförstoring i Malmö skulle vara helt uteslutet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *